Freistil Fauteuil

Freistil 140

Hij geldt als meester van vrouwelijke lijnen en als iemand die purisme en glamour op kunstzinnige wijze met elkaar verenigt. Sinds 2009 heeft de Duits-Poolse mode-ontwerper Dawid Tomaszewski zijn eigen studio en valt op in de Berlijnse Fashion scene. Voor de Berlijnse Fashion Week en kort voor de meubelbeurs in Keulen in januari 2018 start het merk freistil Rolf Benz een gezamenlijke campagne met dit modetalent. Resultaat is een geheel nieuwe interpretatie van de ouderwetse oorfauteuil met bijbehorende elegante kussens in couture van Dawid Tomaszewski.

De nieuwe freistil x Dawid Tomaszewski collectie was te zien in de VOGUE modesalon. Bovendien zal hij worden getoond op de meubelbeurs in Keulen van 15-21 januari 2018.

De nieuwe stoel freistil 140, ontworpen door de meubeldesigner Anders Nørgaard zal in het kader van de freistil x Dawid Tomaszewski collectie zijn gelimiteerd tot 150 stoelen. Passende kussens zijn er in twee kleuren. Door de markante, geometrische couture is dit fashion stuk van Dawid Tomaszewski voor de insiders, direct herkenbaar. De karakteristieke fauteuil heeft alle ingrediënten om een echte favoriet te worden. Dankzij het beschermende oorgedeelte kun je je heel gemakkelijk terugtrekken in je eigen wereld, ook al staat de stoel midden in de ruimte. Naar keuze verkrijgbaar met bijpassende hocker. De fauteuil is tot eind maart 2018 te bestellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist