freistil 137

Een flexibel & ruimtebesparend wonder

Het is altijd leuker wanneer een bank aan je behoeften voldoet in plaats van dat jij je moet aanpassen aan de bank. De bank freistil 137 realiseert al je wensen in een verscheidenheid aan functies en vormen zonder veel ruimte in te nemen. Hij heeft bijna net zoveel wendingen als je favoriete Netflix serie. Als je wilt ontspannen, gebruik het dan als een daybed met veel ruimte. Kantel de achterkant wanneer je televisie of een film wilt kijken. Een heerlijk comfortabel bed staat klaar als je wilt slapen of logees hebt. Last but not least wordt freistil 137 een bank wanneer je rechtop wilt zitten. Hele sterke magneten zorgen ervoor dat de verschillende delen stevig tegen elkaar blijven staan en weer even eenvoudig los van elkaar kunnen worden gemaakt. Wat is de volgende stap voor freistil 137? Dat hangt af van hoe de dag of avond verloopt. Wacht maar af!

Ontworpen door kaschkasch
“Over het algemeen worden esthetische compromissen gesloten ten gunste van functie, zegt Schneider. freistil 137 ziet er daarentegen altijd fantastisch uit - en is zowel zeer casual als intuïtief te bedienen. Alle drie de functies zijn gelijk in vorm en esthetiek" Florian Kallus en Sebastian Schneider.

Over kaschkasch
Designstudio kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Het duo, gevestigd in Keulen, ontwerpt meubels, realiseert lichtontwerpen en is verantwoordelijk voor de art direction voor verschillende nationale en internationale merken. Als duo samenwerken is een cruciaal aspect van het werk van kaschkasch. Discussie is de sleutel. Kaschkasch benadert design als een nuttig en praktisch onderdeel van het leven dat karakter en attitude uitstraalt door de expressiviteit van terughoudendheid. Kaschkasch baseert zich op deze benadering van een ontwerp en hanteert een karakteristieke formele taal die inherent aanwezig is in elk ontwerp: het is een symbiose van makers gevolgd door studies in productontwerp. Deze veelzijdigheid informeert alles wat kaschkasch doet. De studio waardeert het praktische inzicht, de praktijk en het technische begrip dat bijdraagt ​​aan hun ontwerpmethode: traditionele vakmanschapstechnieken en een mentaliteit gericht op innovatie, verstoring en nieuwe technologische oplossingen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist