Freistil

Fine Dining

Freistil geeft het begrip fine dining een nieuwe dimensie. Met de freistil120 eettafel en bijpassende stoelen freistil117 en freistil118 creëer je een perfecte opstelling en zijn tafelgasten welkom.

reistil120
Deze tafel kan tegen een krasje. Verkrijgbaar in massief eiken of met het stoere Fenix-oppervlak met soft-touch afwerking. Beide zijn goed: de freistil120 geeft je de vrijheid om te doen wat je wilt en beide versies hebben een visuele aantrekkingskracht. Met een tafel als deze kun je elke situatie met gemak aan: thuiswerken, diner, kinderfeestje of knutselmiddag met de kids. Met zijn slimme structuur onderscheidt de freistil120 zich van de mainstream. Less is more met deze tafel uit de DINING-collectie.

freistil117
Deze stoel is de perfecte gastheer. Een stoel gemaakt voor geweldige avonden met vrienden en familie. Goed gestoffeerd en ergonomisch gevormd – comfortabeler kan niet. freistil117 is niet alleen perfect om op te zitten – het strakke design en het elegante frame zijn ook aantrekkelijk om naar te kijken. freistil117 uit de DINING-collectie combineert een helder design met de allernieuwste techniek op het gebied van comfort. Verkrijgbaar met of zonder armleuning, aan jou de keuze.

freistil118
Deze stoel geeft je vrijheid binnen je eigen vier muren. Voor etentjes, feestjes of verjaardagen: freistil118 ziet er bij elke gelegenheid fantastisch uit. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar is ook zeer comfortabel om op te zitten. Leun achterover en ontspan dankzij de flexibele rugleuning. Haal een echte alleskunner in huis en laat hem passen bij jouw levensstijl. freistil118 uit de DINING-collectie heeft een flexibel ontwerp: een kunststof schaal met een afneembaar zitkussens óf afneembare hoes. Een stoel om het leven gemakkelijk te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist