Fatboy zitzakken

aanwezig op de parade

Dit jaar reist de Parade alweer voor de twintigste keer door Nederland. Fatboy reist als trouwe fan lekker mee door het land.

Naast de 75 theater-, muziek en dansvoorstellingen, 55 bands en meer dan 20 kindervoorstellingen, is er ook zat gelegenheid om lekker niets te doen. Heerlijk genieten van de geurende restaurants en gezellige terrassen. Vrouwen in luchtige jurkjes en mannen met strakke six-packs, dus lekker kijken en bekeken worden. De Parade in combinatie met Fatboy staat garant voor een ideale zomerdag. Nu het weer nog!

Zoals iedereen inmiddels weet is de perfecte zomerdag niet compleet zonder je dosis algemene dagelijkse hoeveelheid Fatboy. Onze producten komen dan ook ultiem tot zijn recht op de Parade. Wij zullen iedere Parade dan ook zonder hinniken decoreren met onze comfortabelste paradepaardjes. Bovendien is je toegangskaartje dankzij Fatboy omgetoverd tot een toverkaartje. Daarop staat een magische link naar onze website, waarop je o.a. foto's kan bekijken van de Parade, profiteren van een speciale aanbieding, of gewoon urenlang door onze webshop browsen.

Fatboy en de Parade zien er naar uit om je te verwelkomen in het reizende park van cultuur en culinaire specialiteiten. Het beste vol te houden met een glas van je favoriete drankje. Dus zonnebril op je neus en naar de Parade!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over fatboy?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist