Fatboy zitzakken

tattoo

Fatboy the Original is ons overbekende, iconische eerste product, ontworpen door de Finse designer Jukka Setala. We zijn bijzonder blij dat we onderdeel mochten zijn van de persoonlijke groei van dit pronkstuk, dat nog altijd de kern van Fatboy is. Nu is de tijd gekomen om zijn status te vieren en te vereeuwigen, in de vorm van een sterk staaltje lichaamsversiering. The Original neemt een tattoo. Op z'n Fatboys!

Er zijn mensen die hun favoriete merk of logo op hun lichaam laten tatoeëren, dat weet iedereen. Maar onze nieuwe Original heeft een tattoo van zijn eigen naam. Hoe stoer is dat? Het is als dikke blingbling met je eigen naam om je hals, maar dan in het kwadraat. We worden bijna huiverig van wat we de volgende keer weer bedenken.

Deze klassieke tatoeage is niet door Henk Schiffmacher gezet. En ook niet door een haai met lasers op z'n lijf. Hoewel dat laatste gekker klinkt dan het eigenlijk is. De huid van deze Original is gemaakt van hoogwaardig, flexibel, soepel, sterk, slijtvast, belachelijk gemakkelijk schoon te maken en behoorlijk Italiaans materiaal (superlatieven zijn ons niet echt vreemd). En via een lasertattoo brachten we permanente make-up aan op dat heerlijke bruine lichaam van the Original.

Dankzij de extreem innovatieve én exclusieve techniek van lasertatoeëring, draagt the Original zijn eigen merk nu uit als het gezicht van een Maori-stamhoofd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische draak. Nu kun je uiterst comfortabel op een tattoo zitten, zonder dat je daadwerkelijk een plaatje op je billen hoeft te laten zetten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over fatboy?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist