Fatboy zitzakken

mètahlowski black & white

De Mètahlowski's leven al een tijdje gelukkig in ons midden. Ze groeiden uit tot stralende supersterren, zonder ooit een eigen reallifesoap te hebben. Het succes van Bronzo, Silvi en Goldi smaakte naar meer, voor ons én ons publiek. En als er een vijfkoppige Mètahlowski-familie zou zijn, hadden we genoeg leden voor een heuse vermakelijke sitcom!

Ome funky Black en Tante cool White trokken gelukkig maar al te graag bij de Mètahlowski-familie in. Deze zwarte en witte toevoegingen aan de show brengen dezelfde stijlvolle, klassieke, kwalitatief hoogwaardige en exclusieve luiheid met zich mee als Bronzo, Silvi en Goldi. Elke dag opnieuw. Luieren is de fulltimebaan én grootste hobby van de Mètahlowski-familie.

De schijn ophouden kost al net zo weinig moeite. Het schoonmaken van hun zwarte of witte maatpak is even eenvoudig als een grap van je favoriete cabaretier navertellen. En dat zijn eigenlijk alle argumenten die we hebben om je bij de Mètahlowski-familie te betrekken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over fatboy?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist