Fatboy zitzak

Buggle up

De zomer in ons land? Onvoorspelbaar! Daarom is de nieuwe Fatboy – de Buggle-up met verstelbare riemen – helemaal afgestemd op de wispelturige weergoden. In een handomdraai maak je van deze zitzak binnenshuis een leuke stoel voor buiten op het terras. Een tweepersoonsbankje voor in de tuin. Of een comfortabel ligbed voor op het strand. En met wat geluk, neem je ‘m mee naar Aruba dankzij de jackpot-vakantiewedstrijd van Fatboy op Facebook!Verleidelijk verstelbaar
Met de nieuwe Buggle-up verlegt het Nederlandse designmerk opnieuw zijn grenzen in flexibiliteit. Want deze zitzak met verstelbare riemen heeft een hoog Barbapapa-gehalte: in één-twee-drie verandert hij van een gewone stoel over een loungemat tot een romantische zithoek.

Net dankzij de verschillende posities, is de nieuwe Buggle-up multi-inzetbaar. Binnenshuis is hij een blikvanger, maar ook buiten oogt hij erg uitnodigend. Dankzij het regen- en vlekkenbestendig materiaal past hij trouwens even goed op het terras, in de tuin, in het park, op het strand of aan het zwembad. De stof is uv-resistent ook.

Kleuren: Black, Brown, Lime Green, Olive Green, Orange, Red, Sand, Taupe, Turquoise, White
Afmetingen: 190 x 140 cm

Fatboy op Facebook: win een reis naar Aruba
 

Om de zomer goed in te zetten, verloot Fatboy via Facebook een reis naar de zon: www.facebook.com/fatboy. Ga jij aan de haal met twee tickets richting Aruba of vind je troost in één van de 200 Fatboy-producten? De jackpot zal het zeggen! Trek aan de hendel, laat de wieltjes spinnen en duim dat ze stoppen op drie dezelfde symbolen…

 
Je weet meteen of je gewonnen hebt. De prijzenpot van Fatboy telt, naast de hoofdprijs aangeboden door OAD of Aruba Marriot, 5x Edison The Grand, 50x Edison The Petit, 5x The Headdemock, 20x The Flowerpowersol, 20x The Knäpsäck en 100x de strandtas The Flapbag.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist