Fatboy

The BonBaron Sherpa

Benieuwd hoe het zou zijn om op een wolk te zitten in je woonkamer? Fatboy maakt die fantasie waar met The BonBaron Sherpa. Deze kanjer van een fauteuil geeft je het gevoel dat je door de lucht zweeft. De superzachte lammy-stof versterkt het knuffelbare karakter van de relaxstoel.

The BonBaron Sherpa onthult meteen de typische eigen stijl van Fatboy. Design met een glimlach, vertaald naar een grootse, uitnodigende designfauteuil. The BonBaron Sherpa is ontworpen voor ultiem zitgenot. Dankzij de schuimvulling en de lammy-achtige stof is deze relaxstoel superzacht voor je. En met z'n stevige kern steunt -ie je onvoorwaardelijk. Je stelt de fauteuil bovendien af zoals jij wil. Verstel eenvoudig de rugleuning met behulp van de twee spanbanden, bij de oversized knopen aan de achterkant van de stoel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist