Fatboy Knäpsäck

Kan het allemaal

 

 

Onze gloednieuwe Fatboy Knäpsäck is zo’n typisch levensreddend product. En mensen die zich stripboekheld Douwe Dabbert nog herinneren, krijgen misschien een déjà vu. Fatboy Knäpsäck ziet er namelijk precies zo uit als zijn ouderwetse knapzak met houten stok, waarin hij altijd de juiste spullen had zitten om zich uit elke situatie te redden. Levens redden? Toveren? De Fatboy Knäpsäck kan het allemaal.

Met zijn diameter van 1800 mm is de Knäpsäck een comfortabele speelplek voor een picknick. En het opruimen wordt bijna té eenvoudig. Je hoeft echt geen John Travolta te zijn om deze move te maken: verzamel alles op het oppervlak van de Knäpsäck en trek aan het touw. Tadaaa!

 

Een Knäpsäck is geen Knäpsäck als je ‘m niet meeneemt voor een picknick. Verzamel jeu ltieme picknickuitrusting in je Knäpsäck en gooi ‘m over je schouder. Of je nu uitkomt in een park, op een strand of op een gezellig stoepje; binnen een mum van tijd is je tafel gedekt. Picknicken wordt een eitje. En ook dat eitje kan in je Knäpsäck, net zoals de weekboodschappen die je op de terugweg kunt doen!

De Brabants Bonte bovenkant, verkrijgbaar in rood en taupe, is even aantrekkelijk voor ons als glinsterende voorwerpen voor eksters. De onderkant van parachutestof weegt nagenoeg niets, stoot water en stof af en is verrassend sterk. Hij wordt niet nat of smerig als je op het gras zit. En toch kan de hele Knäpsäck in de wasmachine. En andersom.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://shop.fatboy.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over fatboy?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist