Ethnicraft

wandopbergers met karakter

Schoonheid zit in de details, zo ook bij dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Verfijnde materialen, elegante lijnen en een slim design verraden de goede smaak van de gebruiker. Met een collectie wandopbergers die natuurlijk hout viert, zet Ethnicraft de toon voor een eigentijds en evenwichtig interieur. Wandplanken, -haken, -rekken en consoles die functionaliteit verpakken in stijlvolle statements aan de muur.

Fijn gestapeld
Voor boeken, souvenirs, foto’s of zelfs speelgoed en kantoormateriaal zijn legplanken een welkome oplossing. Met de Ribbon-wandplanken en de PI shelves verkent Ethnicraft twee uitersten van de allrounder. Het Ribbon-ontwerp kenmerkt zich door een strakke, architecturale vormgeving bestaande uit een zwarte of naturel eikenhouten legplank en een wit of zwart metalen frame. De PI shelves gaan dan weer de organische toer op met een golvende vormgeving die de zachtheid van het gepolijste mahoniehout in de verf zet. Een look die tijdens de afgelopen designbeurs in Milaan hoge ogen gooide.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist