Ethnicraft

Jack: Modernisme meets vintage

Ethnicraft ademt ingetogen, eenvoud en een zekere authenticiteit, maar toont dat simplisme vooral warmte uitstraalt, zoals met haar Jack loungestoelen. Jack ambieert Scandinavisch modernisme met een knipoog naar de jaren 60. Een gouden generatie waar nostalgisch naar teruggeblikt wordt.

Jack: Modernisme meets vintage
Met zijn heel verfijnde nerf maakt palissanderhout meteen een statement van Ethnicrafts Jack loungestoel. Een zeer pure houtsoort, zoals het een Ethnicraft-design betaamt. De gulle vormen en rondingen ontplooien zich als de basis voor de Jack en zijn een genot om naar te kijken vanuit ieder perspectief. De strakke lijnen zijn geïnspireerd op Scandinavisch modernisme, terwijl het exclusieve palissanderhout het klassieke, vintage gevoel versterkt. Het kussen van koudschuim bekleed met zwart, semi-aniline leder knipoogt mee naar zo’n 60 jaar geleden.

Ook verkrijgbaar met een stoffen kussen in ivoorkleur voor indoor en de outdoor Jack in teak met weerbestendige kussens in gebroken wit en mokka.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist