Ethnicraft

Nieuwigheden 2022

Als er een merk is dat weet hoe het een romantisch verhaal koppelt aan haar designs, is het Ethnicraft wel. In het nieuwe jaar vertolkt Ethnicraft een passionele romance tussen hout, organische vormen, zachte stoffen en natuurlijke tinten. Een charmant schouwspel dat de nieuwigheden voor 2022 uiteenzet. Designers Jacques Deneef en Alain van Havre spelen opnieuw met dimensies en hout, in een tijdloze en elegante setting. Een poëtische wandeling door het voorjaar:

Donker eik neemt de lead
Starten doen we met de Oak Stairs sideboard. Dit dressoir, ontworpen door Alain van Havre, kreeg een hoekige compositie, wat fungeert als het hart van het ontwerp. Het distantieert zich van de traditionele statische en vlakke oppervlaktes, zoals we de meeste kasten vandaag kennen. Zo wordt een uniek gevoel van volume gecreëerd waardoor de perceptie van de dressoirkast verandert wanneer je erlangs loopt. De Oak Stairs sideboard was al verkrijgbaar in lichte eik, maar krijgt nu een donkere variant. In combinatie met de volumineuze kastdeuren krijg je een mystiek samenspel.

Een zachte tussenstop
Leun maar lekker achterover, want Jacques Deneef verrast opnieuw met een sofa van formaat: de Trapeze sofa, met geometrische en zuivere lijnen. De Trapeze is een puur statement van klassiek minimalisme, beschikbaar in beige of pepper. Deze twee natuurlijke en zachte kleuren dienen als blanco canvas om ‘m naar eigen smaak te stylen met kussens. Deze nonchalante loungebank past in elke stijl, of dat nu in een stadswoning is of op het platteland.

Aan tafel
In 2022 tafel je in zuiver minimalisme. De Oak Air dining table kent een eenvoudig, maar o zo elegant en statig design. Met de strakke afgeschuinde poten lijkt het tafelblad er moeiteloos boven te zweven. De Oak Air is een sterke en slanke eettafel, vermomd in een bescheiden en solide design. Geïnspireerd door de lichtheid die je ervaart bij het gelijknamige bed.

Met een knipoog naar 2022
Schuif mee aan de Oak Air dining table op de prestigieuze Oak Eye dining chair. De Oak Eye werd voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek op het designevent Please, have a seat – een initiatief van Biennale Interieur en deel van het Wonder-festival van Designregio Kortrijk. Alain van Havre creëerde een eetkamerstoel waarbij de schoonheid kruipt in de rugleuning, die met zijn gebogen vorm doet denken aan een knipoog. Het strak en hoekig onderstel hangt samen met het kenmerkende eiken zitvlak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist