Ethnicraft koffietafels

Roller Max

Met haar meest recente lijn salon- en bijzettafels gaat Ethnicraft voor tactiliteit, looks en handigheid. Want de Roller Max-tafels – gesneden uit mahoniehout – bezitten naast hun moderne design ook praktische opbergruimte. Een streling voor het oog in de woon- of slaapkamer van de hand van Belgisch designtalent Jacques Deneef.

Maximaal slim design
Een fijn reliëf van houten latwerk geeft de Roller Max-tafeltjes hun typerende look. Deze strakke lijn is een stijlvolle, moderne nieuwkomer in de reeks natuurlijke designmeubelen van Ethnicraft. Roller Max blijft trouw aan de pure roots van het merk, maar gaat met z’n verticale (visuele) houtsnijwerk voor een uitgesproken architecturaal uiterlijk dat erg eigentijds en fris aanvoelt. De effen tafelbladen zorgen dan weer voor een stilistisch rustpunt én een slimme opening naar de binnenkant van de Roller Max. Elk tafelblad is immers een deksel dat toegang geeft tot de praktische opbergruimte binnenin. Zo biedt Roller Max een elegante oplossing voor plaids, tijdschriften en andere dagelijkse spullen die de rust in de woonkamer verstoren.

Nieuw sinds dit najaar in het gamma van Ethnicraft is de houtsoort mahonie. Dit diepdonkerbruine hout onderstreept de klasse en puurheid die zo typerend is voor Ethnicraft en haar producten. Dankzij de donkere kleur contrasteren de pure lijnen van de ontwerpen nog scherper met hun omgeving en komt de chique eenvoud van de meubelstukken en interieuritems nog beter naar voren. Een uitvoering in mahonie is hier niet alleen een materiaalkeuze, maar een extra designdimensie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist