Een industriële look creëren

met aparte meubels!

De industriële look is nog steeds heel populair als het gaat om wooninrichting. Je ziet het nog veel terugkomen in de winkels en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Toch zijn er ook meubels waar mensen niet zo snel aan denken wanneer zij een industriële look willen creëren. Daarom laat deze blog jou zien wat voor meubels jij mooi kunt verwerken in jouw woning!

Lockerkasten
Lockerkasten staan meestal in bedrijfspanden, zoals in kantines, omkleedruimtes, personeelskamers en meer. Je zult dan ook niet één, twee, drie denken dat lockers leuk staan in een woning. Toch is niets minder waar! Lockers komen namelijk in veel verschillende vormen en maten. Je hebt ze in hele oude industriële looks met donkere kleuren, zoals legergroen en grijs, maar je hebt ze ook in modernere versies in wat lichtere kleuren. Ook kun je ze in een heel klein formaat kopen of juist immense kasten. Deze lockerkasten kunnen heel mooi passen binnen een industrieel ingerichte ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van lockers als room dividers of als mooie opslagruimte in jouw huis kantoor. Er is heel veel mogelijk!

Stellingen
Stellingen is nog zo’n kast idee, waar niet iedereen aan denkt. Stellingen worden vooral gebruikt in voorraadruimtes en niet zo vaak in gezinswoningen. Deze stellingen zijn vaak van staal en zijn open aan de achterkant. Daarom worden ze niet altijd als praktisch gezien voor het mooi inrichten van een woning. Echter kunnen dit soort kasten een hele mooie toevoeging zijn aan jouw industriële inrichting. Door er boeken in te zetten samen met mooie planten of fotolijsten, kun je een heel mooi modern hoekje creëren die er gelijk uitspringt als je de ruimte binnenloopt. Stellingen zijn meestal ook niet zo duur om aan te schaffen. Kijk eens online voor inspiratie!

Ander kantoormeubilair
Om nog meer ideeën op te doen, kun je eens kijken naar van die echte oude meubels uit kantoren van vroeger. Denk bijvoorbeeld aan archiefkasten, oude tafels, posters, bureaus, lampen en meer. Er zijn heel veel opties uit oude kantoren of fabrieken waar vroeger al dit soort industrieel meubilair stond. Dit soort meubels brengen veel authenticiteit naar jouw woning en zorgen ook nog eens voor die look die jij wilt hebben in je huis. Zelfs met kleinere dingen voor aan de muur of voor op de tafel, kunnen al veel doen voor de uitstraling van jouw huis. Probeer dus eens verder te kijken dan bij de standaard meubelzaken!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist