Durlet clubfauteuil

Mingus


Stefan Schöning heeft in het verleden al ontworpen voor Durlet. Bij een recente ontmoeting met Durlet ontstond het idee om opnieuw te gaan samenwerken. Durlet heeft de gewoonte om dit soort ideeën snel te concretiseren, en Schöning ging aan de slag. Dat hij inmiddels werd verkozen tot Ontwerper van het Jaar door de Stichting Interieur en Weekend Knack, is een zeer gelukkige samenloop van omstandigheden.

 

 

Het vertrekpunt van het ontwerp voor Mingus was de klassieke ‘easy-chair’ met een hoofdsteun en een losse voetenbank. Daar gaf hij dan uiteraard een radicaal hedendaagse interpretatie aan, met vloeiende lijnen, die samen een strak geheel vormen. Rugleuning en zit worden gevormd door twee grote gebogen schelpen, op een elegante centrale draaivoet. In de schelp ligt nog eens een zitkussen. De schelp is bekleed met zadelleer dat zorgt voor een authentieke, stevige look, terwijl het zitkussen in met soepel leer bekleed koudschuim voor een aangenaam en comfortabel zitgevoel zorgt. De voetbank is als het ware het spiegelbeeld van de fauteuil, maar dan zonder de arm- en rugleuningen.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist