Designonstock.com

VERWELKOMT: GERARD VAN DEN BERG

Alle modellen in de collectie van Designonstock.com tot september 2009 zijn ontworpen door Roderick Vos. Vanaf september verwelkomt Designonstock.com een tweede vaste ontwerper: Gerard van den Berg. Gerard staat bekend om zijn tijdloze vormgeving en het gebruik van eerlijke materialen. Zijn uitgangspunt: "De kracht van een ontwerp zit in de essentie van het uitgangspunt, niet in de opsmuk. Zodra je die nodig hebt ontbreekt er kennelijk iets aan het idee zelf." En dat sluit perfect aan bij de filosofie achter de collectie van Designonstock.com.


Gerard van den Berg over Designonstock.com: "Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met Designonstock.com zag ik dat de mensen het echt snappen. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen. Designonstock.com is een goed merk, daar wil ik graag voor ontwerpen. Daarnaast denk ik dat ik de collectie van Designonstock.com kan aanvullen met een paar lekker smeuïge meubels."

Gerard heeft voor Designonstock.com een serie zitmeubels ontworpen die vanaf september verkrijgbaar is via de erkende Designonstock.com verkoopadressen: fauteuil Limec, eetkamerstoel Gola en eetkamerstoel Yaka.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist