Designonstock.com

BOUWT MEE AAN DE TOEKOMST


Vanaf september 2008 werkt Designonstock.com samen met Habitat for Humanity Nederland. Dennis Goethals, Algemeen directeur van Designonstock.com: “Vanaf het eerste moment dat we besloten hadden om een goed doel te steunen was het voor ons logisch om Habitat for Humanity te benaderen. Zo goed als wij het in de Westerse wereld hebben, zo zwaar is het voor mensen die in armoede leven. Daarom steunen wij Habitat for Humanity. Hun missie: huizen bouwen voor mensen die niet de luxe kennen van een dak boven hun hoofd.”

 

 

Habitat for Humanity heeft als uitgangspunt dat het beëindigen van armoede begint met een huis. Want wie een huis heeft, heeft een veilige basis voor het hele gezin. Wie thuis over schoon drinkwater beschikt, blijft vele gezondheidsproblemen bespaard. En wie gezond is, is in staat te ‘bouwen’ aan zijn toekomst. Zo zijn er op dit moment bouwprojecten in onder andere India, Ghana en op de Filippijnen. Designonstock.com doneert per verkocht meubel een bedrag aan Habitat for Humanity.

 

De families die in aanmerking komen voor een Habitat-huis worden geselecteerd door de Habitatorganisatie ter plekke. Habitat verstrekt een renteloze lening en maakt met de toekomstige huiseigenaren afspraken over de maandelijkse afbetaling en het meebouwen aan hun eigen huis én aan dat van anderen in hun gemeenschap. De bouw van de huizen wordt gerealiseerd met lokale materialen en door aannemers ter plekke, waardoor ook de lokale economie wordt gestimuleerd.

 

Van elk product dat Designonstock.com verkoopt, gaat een deel van de opbrengst (jaarlijks in totaal minimaal 30.000 euro) naar Habitat for Humanity. Maar zelf doneren kan ook! Wie via www.designonstock.com geld doneert aan Habitat for Humanity, maakt twee keer per jaar kans op een bouwreis voor twee personen naar een van de Habitat-projecten, beschikbaar gesteld door Designonstock.com. De ervaringen die de deelnemers opdoen tijdens deze reis zijn later te lezen in het woonmagazine Blizz van Designonstock.com, zodat nog meer mensen enthousiast worden om Habitat for Humanity te steunen. Een mooie gedachte: dat we samen bouwen aan een nieuwe start voor een ander.


Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com of www.habitat.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist