Designonstock.com leefbank

multifunctionele Bloq XXL

De nieuwe Bloq XXL bankenserie van Roderick Vos voor Designonstock.com is een afgeleide van de bestaande Bloq banken. Dit nieuwe ontwerp is een echte leefbank: breed, extra diep en met zachte comfortabele kussens die overal in de bank gelegd kunnen worden. Zitten, hangen, de bank als logeerbed gebruiken, de Bloq XXL geeft daar alle mogelijkheden voor. En doordat de serie bestaat uit ‘gewone' banken en een hoekopstelling in verschillende uitvoeringen biedt de Bloq XXL veel flexibiliteit.

Roderick Vos over de XXL bank: "Mijn persoonlijke uitdaging was om een ‘leefbank' te ontwerpen die weliswaar is afgeleid van de Bloq bank, maar toch weer ‘anders' en eigenzinnig is qua vormbeeld. Bloq XXL heeft een verrassend nieuw uiterlijk; vooral het strakke lijnenspel van de basisvormen in combinatie met de zachte kussens geeft deze XXL serie iets unieks.

Tijdens het ontwerpen van de serie hebben we veel aandacht gegeven aan de hoek-opstelling. Door een verdraaiing van 97 graden in de achterzijde van de dormeuse toe te passen krijgt deze opstelling een veel ranker beeld aan de achterzijde, waardoor het ontwerp in visuele zin niet te massief overkomt. Deze Bloq is XXL, maar oogt niet extra large."

Bloq XXL verkrijgbaar als 2,5-zits bank, 3-zits bank en als hoekopstelling. De hoekopstelling kan uitgevoerd worden met een 2,5-zits of 3-zits bank. Bloq XXL is verkrijgbaar in 60 uitvoeringen in stof en 36 uitvoeringen in leer vanaf € 1875,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van de Bloq XXL 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist