Designonstock.com kussencollectie

Twist


Geef een persoonlijk tintje aan jouw bank met de nieuwe kussencollectie Twist, ontworpen door Claire Vos Teeuwen. Combineer een aantal kussens voor een overweldigend accent of geef je bank een subtiel accent met één goedgekozen kussen. Opvallend aan de Twist collectie is de afwerking van de kussens met aan weerszijden een mooi kleuraccent. Ook de combinatie van kleuren en stoffen, allemaal afkomstig uit de Kvadrat collectie, maakt de Twist tot een hebbeding.

 

 

Claire Vos Teeuwen over Twist: “De keuze voor een kussen is altijd gebaseerd op je persoonlijke kleurgevoel…

 

De uitdaging voor mij was om de diverse kleurencombinaties zo optimaal mogelijk te maken waardoor een harmonieus totaalbeeld zou ontstaan. Je kunt met een aantal kussens in fellere tinten een mooie combinatie maken of wat veiliger kiezen voor de meer ingetogen bruintinten. Met deze kussens kan je jouw eigen bank een persoonlijke ‘twist’ geven en eindeloos  variëren qua mogelijkheden. Maar ook als je keuze op één kussenontwerp en kleurstelling zou vallen geeft dit, gecombineerd met een bank in een effen bekleding uit de bestaande Designonstock.com stoffencollectie, een prachtig totaalbeeld. Het specifieke karakter van het kussen zit hem niet alleen in de vorm en de verhoudingen, maar ook in de gedetailleerde afwerking van de bies.

 

Twist is een persoonlijke selectie van mijn favoriete Kvadrat stoffen; technisch gezien perfecte weefsels die kwaliteit uitstralen!”

 

De Twist kussencollectie is vanaf eind november verkrijgbaar in negen varianten in het formaat 65 x 45 cm en een kussen kost € 119,-. Net als alle overige modellen in de Designonstock.com collectie is de levertijd van de Twist 2 tot 3 weken.


Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist