DESIGNONSTOCK.COM fauteuils

Vico

Als er één fauteuil is die je meteen omarmt als je erin gaat zitten en die werkelijk in elk interieur past, is het wel de Vico van Gijs Papavoine voor Designonstock.com. Het model combineert een compacte vormgeving met comfortabel zitcomfort en uitstraling. Mooi in stof én in leer.

Gijs Papavoine over Vico: "Denkend aan edelstenen, die met hun krachtige, facetgeslepen vorm in alle formaten mooi en goed in verhouding zijn, kwam ik op het idee voor de Penta eetkamerstoel. Fauteuil Vico is daar familie van en heeft dan ook dezelfde vormentaal: een compacte vormgeving met comfortabele uitstraling. Elegant, maar kloek. Relaxed en sportief. De Vico zit als gegoten, als een perfect maatpak dat om je lichaam sluit, maar je wel alle bewegingsvrijheid heeft om optimaal van je omgeving te genieten."

Model Vico is verkrijgbaar in 100 uitvoeringen in stof en 43 uitvoeringen in leer. De fauteuil is verkrijgbaar vanaf € 775,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Vico een paar weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. Fauteuil Vico is vanaf oktober verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist