Designonstock.com fauteuils

Limes

Voor het ontwerp van fauteuil Limec nam Gerard van den Berg comfort als uitgangspunt. En het resultaat is er dan ook naar: Limec zit heerlijk en biedt tegelijkertijd een goede ondersteuning van de rug. Door haar nonchalante uiterlijk past Limec zonder moeite in elk interieur. Het is de perfecte fauteuil om de hele avond in door te brengen. Fauteuil Limec is onderdeel van een serie zitmeubelen, die verder bestaat uit eetkamerstoelen Gola en Yaka.Gerard van den Berg over fauteuil Limec: "Mijn uitgangspunt voor dit model was comfort. Daarnaast wilde ik dat het meubel de gebruiker zou omsluiten, zodat die persoon zich op een behaaglijke manier omarmd voelt worden door het meubel. Zoals een kraag van een blouse een hals omsluit. Vandaar dat we de fauteuil Limec hebben genoemd, wat kraag betekent in het Tsjechisch. Limec is bij uitstek een fauteuil voor lange leesavonden."

Fauteuil Limec is verkrijgbaar in 60 uitvoeringen in stof vanaf € 749,- en 36 uitvoeringen in leer vanaf € 899,-. Net als alle overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van fauteuil Limec 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice.

Fauteuil Limec is vanaf september verkrijgbaar via de erkende verkoopadressen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist