dESIGNONSTOCK.COM EETKAMERSTOELEN

ATUM EN AMRA

In model Atum en haar broer Amra zie je de kennis en het vakmanschap van Gerard van den Berg terug. Het mogen dan wel eetkamerstoelen zijn, ze hebben het comfort van een fauteuil. Zoals alle modellen van Gerard van den Berg hebben Atum en Amra een nonchalante uitstraling en een flexibele rug die zich aanpast aan jouw zithouding. Mooi in stof én in leer. Atum is verkrijgbaar op wielen, Amra op geborsteld RVS poten of wielenGerard van den Berg over Atum en Amra:

“Het neerzetten van eenvoudige lijnen lijkt heel makkelijk, maar is het moeilijkste wat er is. Toen ik tijdens een reis in Egypte de graven en tempels van Karnak zag, dacht ik: wat hebben ze dat een paar duizend jaar geleden prachtig aangepakt. Heel simpel, strak belijnd, met mooie ritmes erin. Met dat voorbeeld in mijn achterhoofd heb ik Atum en Amra ontworpen. De vloeiende lijnen van de stoel zijn bepalend voor het model: de zijnaden lopen vanaf de onderkant helemaal door tot de bovenkant van de rug en in de armleuning.”

Atum en Amra eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in 100 uitvoeringen in stof en 43 uitvoeringen in leer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist