Designonstock.com banken

Aikon lounge

Alleen thuis? Dat wordt lekker loungen. Bezoek over de vloer? Even de zitdiepte aanpassen met de rugkussens et voilá: een stevige zit. Met Aikon Lounge maak je in drie stappen je persoonlijke, ideale bank. Door te variëren met de basiselementen en kussens verander je de functie. Alle elementen zijn los in de ruimte te zetten, maar ook te koppelen. Dus mocht je verhuizen, dan kijk je in je nieuwe huis gewoon opnieuw hoe ze het beste uitkomen.

Marike Andeweg over Aikon Lounge: “Het ontwerp is een doorontwikkeling van model Aikon, die zich door zijn comfortabele look en royale zitvlakken uitstekend leent voor een lounge-uitvoering. Om dit gevoel te versterken loopt de brede arm door in de rug en is de zitting vlak gemaakt. Daarnaast ontstaat een luchtig beeld, doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. Door naar eigen wens rug- en sierkussens te plaatsen in verschillende breedtes en kleuren, krijgt de bank een unieke uitstraling en kun je kiezen of je wilt zitten, loungen of slapen. In drie stappen creëer je je eigen Aikon Lounge: eerst kies je een of meerdere zitelementen, vervolgens de rugkussens en als finishing touch de sierkussens.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist