Designonstock.com banken

Heelz

Een nieuwe ontwerper, een nieuwe primeur: bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Designonstock.com. Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar toch een stevige zit heeft. En die weinig ruimte in de breedte inneemt, maar door haar slanke armleuningen wel veel zitruimte biedt. Met de 'stilettohakken' als pootjes is het van alle kanten een elegant ogend model.Marike Andeweg over Heelz: "Heelz moest voor mij vooral een verrassend en tijdloos karakter krijgen. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke 'hapje' en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning. Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van het grootste belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank."

Model Heelz is verkrijgbaar in 70 uitvoeringen in stof als 2,5-zits, 3-zits of 4-zits bank, in een hoekuitvoering in 4 afmetingen met chaise longue, als fauteuil en met een op verschillende manieren toepasbare poef. De bank is verkrijgbaar vanaf € 1799,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Heelz 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. Bankenserie Heelz is vanaf eind april verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen.

Over Marike Andeweg: Haar visie op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. "Ik zoek naar de grenzen tussen esthetiek, functionaliteit en materiaaleigenschappen".

Marike begon haar carrière bij de Nederlandse meubelfabrikant Pastoe. Daarna was ze medeoprichter van een designlabel waar ze creatief directeur is geweest. In 2010 heeft ze een nieuwe start gemaakt met haar nieuwe merk NotOnlyWhite.

Ze heeft meerdere designprijzen gewonnen, waaronder de Golden German Designpreis in 2008 en 4 keer de iF product design award, waarvan de meest recente in 2011.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist