Designonstock.com banken

Blizz en Bloq in nieuw jasje


Als het aan designmerk Designonstock.com ligt zijn er dit jaar veel primeurs te zien op de Woonbeurs. Een eerste tipje van de sluier wordt nu al opgelicht: op veler verzoek introduceert Designonstock.com op de Woonbeurs de populaire modellen zitmeubels Blizz en Bloq, ontworpen door Roderick Vos, met een leren bekleding. Beide modellen waren tot nu toe alleen verkrijgbaar in stof.

 

Roderick Vos over Blizz:

"Model Blizz heeft de unieke combinatie van fris en vriendelijk design. Het model is erg uitnodigend door de armleggers die schuin naar buiten staan. Voor model Blizz is een uniek aluminium pootje ontwikkeld. Eindelijk is er een mooie bank die ook goed zit."

 

 

Roderick Vos over Bloq:

"Goede vormgeving zit 'm vaak in een goed ontwerpconcept en een verfijnde detaillering. In model Bloq zijn verschillende verrassende details verwerkt waardoor Bloq haar unieke uitstraling krijgt. Bloq heeft een fantastisch zitcomfort. En mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van bank Bloq tot zijn recht."


Blizz is verkrijgbaar als 2,5-zits bank, 3-zits bank, Mr en Mrs fauteuil en poef. Bloq is verkrijgbaar als 2,5-zits bank, 3-zits bank, 1-arm & chaise longue, love seat en poef.

De prijzen voor de Blizz en Bloq in leer zullen binnenkort gepubliceerd worden via www.designonstock.com.

 

Net als alle overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van de modellen Blizz en Bloq 2 tot 3 weken. Designonstock.com levert bij alle meubels met leren bekleding een gratis onderhoudsset mee. Ook op deze modellen biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice.

 

In juli zullen beide modellen met leren bekleding geïntroduceerd worden via de Designonstock.com dealers.


Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist