Designonstock.com

Bloq


Het is bijna een onmogelijke uitdaging om met het simpele concept van een basisvorm, een unieke bank te realiseren die een verassende schoonheid bezit. Er zijn slotte al zo veel zitmeubelen die op elkaar lijken. Toch is het ontwerper Roderick Vos gelukt met het model Bloq. Roderick omschrijft de bank als minimalistisch met maximale details. Bloq is werkelijk one of a kind”. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde. De bloq familie is dankzij de poef, de love seat , de 1-arm en de chaise longue helemaal compleet.

Als extra accessoire bij de hoekbank is bijzettafel T-Tray ontworpen. De T-Tray is een handzame bijzettafel om je van alle gemakken te voorzien. Het bovenblad van de T-Tray kan over de zitting van de bank geschoven worden en door de gegoten aluminium steun is de T-Tray erg stabiel, waardoor je zittend op de bank alles naast je kwijt kan.

Kijk voor meer informatie op: www.designonstock.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist