Design on Stock

Vilaz bank

Vilaz is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden. Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp. Dankzij de volumineuze uitstraling en de elegante afwerkingsdetails is Vilaz een rijke toevoeging aan ieder interieur. De zitting heeft bijvoorbeeld een border met verfijnde stiknaden, waardoor het zitkussen optisch loskomt. De zachte zit in combinatie met de strakke stoffering maakt de bank comfortabel voor alle generaties. Ook de sleuf in de armleuning, afgewerkt met al even fraai stiksel, geeft aan dat over Vilaz tot in detail is nagedacht. En de bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug: Vilaz dus is rondom overal even mooi.  Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven. Wát een aanwinst: een royale, modulaire bank die voor luchtigheid zorgt.

DesignLab21 over Vilaz:
“Vilaz is een typische Design on Stock bank. Herkenbare signatuur, modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail’. De bijzondere detaillering van het model maakt Vilaz uniek in zijn soort en een rijke toevoeging aan de Design on Stock collectie’. Aldus DesignLab21 wanneer we hen vragen naar de kracht van de Vilaz.

Over DesignLab21:
DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. DesignLab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en EYYE. 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist