Design bank

met het gemak van een hoes

“Thuiskomen in het comfort van je eigen huis” Daar hoort natuurlijk een comfortabele bank bij waar je lekker op kan liggen of zitten. Alleen of met het hele gezin. De zachte zitbanken van Soho company en de wat meer design banken van Soren Lund passen perfect bij die ontspannen sfeer.

 

Functionaliteit, gevoel, comfort en formaat zijn belangrijk.

Maar ook de kleur moet goed passen. En dát is nu zo bijzonder, deze banken hebben een waardevolle aanvulling namelijk: een reinigbare hoes!

Met keuze uit honderden kleuren, dus de favoriet is er zeker bij. Zelfs na jaren bestel je eenvoudig een andere hoes. 

 

Speciale wensen?

Dat kan met de vision collectie van de Deense sofa fabrikant Soren Lund, 50 jaar gespecialiseerd in het produceren van banken met 'wens' aanpassingen. Zoals kiezen voor het gemak van een hoes, vaste stoffering in stof of leer- armleuning: hoog- laag- breed- maatvoering- pootjes- interieur: actief of comfortabel.

Een design bank aangepast aan persoonlijke voorkeuren, levertijd van max. 8 weken uit Denemarken en dat is best snel.

 

Het gemak van een hoes.

Een goede bank verslijt je niet één twee drie, uitzonderingen daargelaten.

Helaas gaat dit niet op voor de bekleding, onder invloed van zon, vuil en gebruik is de bekleding sneller versleten en aan vervanging toe.

“Na een gezellige avond ontdek je ‘s ochtends vlekken op de bank, die jij niet hebt gemaakt. Eén troost je bent echt niet de enige die dit is overkomen. Hoe fijn zou het dan zijn als je de bekleding kunt reinigen en er weer een smetteloze bank in de kamer staat. “ Dat wil jij toch ook?

Meer informatie? Ga dan naar onze webwinkel. Zien, zitten en advies, kom naar de winkel wij informeren je graag over alle voordelen van een hoes bank.

Met speciale dank aan Van Soest woonwinkel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist