DeSede lederen zit meubelen

DS-315

In 1965 ontstond in Zwitserland een nieuwe filosofie rond zitcomfort: met een uitzonderlijke toewijding voor kwaliteitsleer en een nauwgezet oog voor detail, begon de Sede met het ontwerpen en vervaardigen van meubels. Zijn creaties getuigden van een buitengewoon vakmanschap en een compromisloze elegantie die voor die tijd trendsettend en tijdloos was.

Zonder het originele concept en de basiswaarden te verloochenen, is het traditionele de Sede vandaag opnieuw omgevormd tot een innoverend en openhartig merk. Het resultaat is een eigentijds imago dat zijn gesofisticeerde uitbundigheid meteen uitdrukt in tal van nieuwe creaties.De nieuwe ontwerpen combineren het verfijnde Zwitsers vakmanschap met compromisloze elegantie, doordachte functionaliteiten met subtiele lijnen, oog voor details met harmonieuze verhoudingen. Stuk voor stuk handgemaakt, uniek en typisch Zwitsers.

Al deze kwaliteiten vindt men terug in de nieuwe ontwerpen van Philippe Bestenheider, de heruitgaven van Robert Haussmann en de andere opwindende creaties van het de Sede Design Team. De creatie die het meest in het oog zal springen tijdens de expo is ongetwijfeld de DS-315 zetel van Philippe Bestenheider. Een verfijnd én radicaal meesterwerk waarvan de naden volledig met de hand werden genaaid. 26 meter in totaal.

De Sede stelde tijdens de Keulse designexpo Imm ook zijn magazine ‘Nouvelle' voor. Het magazine werd ontworpen en ontwikkeld door art director Mike Meiré en zijn bureau Meiré und Meiré. ‘Nouvelle' vertelt in woord en beeld over allerlei actuele onderwerpen, zoals de nieuwe koers die dit traditionele label zal varen, zijn nieuwste ontwerpen en hoe ze tot stand kwamen, als ook een blik in het mysterieuze ‘Leather Lab' van de Sede.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist