Deisgnonstock.com krukken

BARRAN

De Barran kruk is door Gijs Papavoine ontworpen met de trend van ‘hoog eten’ aan het kookeiland of een hoge eettafel in gedachten. Het ontwerp is afgeleid van de Penta eetkamerstoel en Vico fauteuil, waardoor de familie nu compleet is. Barran valt op door de voor een kruk relatief hoge rug, die zorgt voor een comfortabele zit. De kruk is er in twee hoogtematen: Barran 65 heeft een zithoogte van 65 cm en heeft precies de goede hoogte voor aan een kookeiland. Barran 80 heeft een zithoogte van 80 cm en is afgestemd op barhoogte.

Gijs Papavoine over Barran:
“Aansluitend op de huidige trend van thuis eten en drinken met familie en vrienden, aan hoge eettafels of een bar in een open keuken, heb ik de kruk Barran ontworpen. Deze nieuwkomer in de Penta-familie heeft een aangepaste kuip, zodat het model mooi in verhouding blijft en een ranke uitstraling heeft. De nadruk ligt op ergonomie. De essentie blijft tenslotte dat je comfortabel wilt zitten om lang te kunnen natafelen. De Barran is in twee hoogtematen verkrijgbaar, zodat hij aan zowel een kookeiland, als een bar of hoge eettafel kan staan.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist