De Sede zitmeubelen

DS-1064


Het model DS-1064 van De Seda is geen sofa, geen hoeksalon of een doordacht geschikte rij van losse elementen. Zoveel is zeker! De DS-1064 is een echt woonlandschap dat, met een beetje verbeelding, een resoluut stads karakter laat zien.

 

 

De gebruikte techniek is dezelfde als die van de DS-164 en is even eenvoudig als geniaal: de rugleuning volgt moeiteloos al uw bewegingen. Daarenboven biedt dit concept een waaier van aanpasbare elementen voor wie een persoonlijk en uniek interieur wil creëren. Iedereen wordt ontwerper van zijn eigen leefomgeving en die kan op elk moment van de dag en bij elke mood swing probleemloos aangepast worden. Een klein eilandje dat zich niet aan de andere kant van de wereld bevindt, maar aan uw voeten. Een stukje paradijs in uw eigen woonkamer


Kijk voor meer informatie op: www.desede.ch

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist