De juiste barkruk

Size does matter

Bij de aanschaf van een meubelstuk is smaak altijd een doorslaggevende factor. Dit geldt uiteraard ook voor een barkruk. Naast het uiterlijk spelen echter ook andere zaken een belangrijke rol. Ergonomie en techniek zijn minstens zo belangrijk. Zeker als de krukken professioneel ingezet gaan worden.

De zithoogte bepaalt het comfort
De hoogte van barkrukken is erg belangrijk en afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden. Om een optimaal zitcomfort te garanderen, is het belangrijk dat er ten minste 10 centimeter ruimte tussen de benen en de onderkant van het tafelblad of de rand van de bar zit. Een in hoogte verstelbare barkruk zorgt dat je wat flexibeler bent. Over het algemeen heb je een speelruimte van 20 centimeter. Een kruk met een vaste hoogte heeft echter als voordeel dat er minder slijtage optreedt en heeft een iets betere stabiliteit dankzij de 4 poten staat. Een in hoogte verstelbare kruk staat op een been, waarbij een gasveer is gemonteerd.

Het oog wil uiteraard ook wat. barkrukken van leer zijn een mooie aanvulling voor ieder interieur, zowel zakelijk als privé. Bij intensief gebruik, is het raadzaam om een kruk met rugleuning te nemen. Dit verhoogt het comfort. Een ander, zeer belangrijk aspect om rekening me te houden, is het zitkussen. Hoe dikker dit is, hoe groter het zitcomfort. Ben je op zoek naar een uiterst luxe variant? Dan mogen voetsteunen en armleuningen zeer zeker niet ontbreken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist