De Eames stoel

Te koop in 10 kleuren

Het is bijna niet voor te stellen dat je tien woonkamers in een wijk met veel jonge stellen kan binnenstappen zonder de Eames stoel tegen te komen. Voor Charles en Ray Eames zal het onwerkelijk zijn om voor te stellen dat hun stoel, waarvan nu miljoenen replica’s van op de markt zijn, zo ongelofelijk populair zijn.

Door het simpele maar doeltreffende design is deze designerstoel er in geslaagd om dé moderne eetkamerstoel te worden. De soepele lijnen van de zit en het Scandinavisch-ogende houten frame lijkt tijdloos te zijn.

Wij kennen de Eames stoel vooral van de DSW met de witte zit. Maar wist jij dat deze stoel tegenwoordig in tientallen kleuren verkrijgbaar is? Voor jouw interieur is het belangrijk dat je ontdekt dat je niet altijd voor de witte Eames stoel hoeft te kiezen.

Zwarte pracht voor de minimalist
Hoe we het ook bekijken, de zwarte Eames stoel is voor een minimalistisch interieur de eerste keus. De stoel voelt een stuk minder ‘Eames’ aan, puur omdat het niet die zachte Scandinavische gloed over zich heen heeft.

Lichtblauwe tint met speelse twist
Verrassend genoeg komen we de lichtblauwe stoel het liefst tegen in de kinderkamer. Speels maar ook weer zacht voor een sfeervolle omgeving waar iemand zich in een klap thuis kan voelen.

Bruin voor de liefhebber van de koudere maanden
We hoeven er niet geheimzinnig over te doen: bruin is een echte herfstkleur. En sommige mensen houden gewoon van herfst.

De bruine Eames stoel zien we dan ok het liefst terug in het interieur van mensen die zich hier uitstekend mee kunnen identificeren.

Olijfgroen voor de waaghals
Kappers, schoonheidsspecialisten maar ook tandartspraktijken lijken de olijfgroene stoelen te waarderen. Dat de waaghalzen juist hier te vinden zouden zijn, hadden wij ook niet verwacht.

Groen als breker van het interieur
Vind je olijfgroen niet knallend genoeg? Dan is de felgroene Eames stoel het logische alternatief. Deze kleurgang springt er echt uit, mede door de combinatie van de groene zit met het esdoornhouten frame.

Grijs om de sleur van wit en zwart te doorbreken
Combineer je de grijze Eames stoel met de witte en zwarte modellen, krijg je een prachtig kleurverloop dat naadloos op elkaar aansluit.  Wat denk je van eetkamerstoelen waarbij je de twee zwarte, twee grijze en twee witte Eames stoelen met elkaar combineert?

Rood als knallend resultaat
Maar als je écht wilt knallen met je inrichting, is het de rode variant waarmee je jouw interieur kan laten onderscheiden van een typisch modern interieur.
Opvallen is onvermijdelijk met de rode Eames stoel. Maar vind je dat echt erg?

Geel durft zichzelf te zijn
De gele Eames stoel doet duidelijk wat het al van plan was te doen: zichzelf zijn. Gele accessoires of meubels vallen nu eenmaal op. En als dat iets is wat jou niet uitmaakt, is het toevoegen van gele stijlelementen aan jouw interieur een must.

Transparant voor de specialist
Een Eames stoel met transparante zit? Designerchairs24 ontwierp de eerste variant met een transparante zit. Ondertussen is het een van de populairste modellen van hun collectie en zeg nu zelf: het is toch ook een prachtig model?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist