De compacte Diabolo van Arco

Terug van weggeweest

Tijdens de imm cologne 2018 introduceert Arco in het Design Post Köln een vernieuwde versie van de in 1990 ontworpen compacte Diabolo tafel. Het ontwerp van Arnold Merckx is vanaf nu verkrijgbaar met tafelbladen in natuursteen en Fenix HPL. Het compacte formaat van de Diabolo sluit aan bij de huidige trend van kleinere huishoudens en verstedelijking. Door de centrale kolom in het midden van de tafel hoeft er aan beenruimte niet ingeleverd te worden. Het dunne tafelblad zorgt er voor dat er voldoende ruimte is voor praktisch elke stoel. Met andere woorden, Diabolo is uitermate geschikt als eet- en leeftafel voor kleinere ruimtes. Is er zo nu en dan toch meer ruimte nodig? Dan is Diabolo ook als uitschuifbare tafel verkrijgbaar.

De vernieuwde Diabolo met zijn verfijnde details is vanaf nu beschikbaar in andere materiaalsoorten. Het tafelblad van de Diabolo is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken, Amerikaans noten en Fenix  HPL. Ook kan de Diabolo worden uitgevoerd in een nieuwe materiaalsoort binnen de Arco collectie, namelijk in drie verschillende soorten natuursteen (marmer en kalksteen): Grigio Carnico, Coffee Brown en Bianca Cararra. De kolom is van eiken of noten fineer of kleurlak. De betonvoet kan worden uitgevoerd in beton- en lakkleuren. De diameter van de tafels zijn 105 cm (uitgeschoven 150 cm) en 120 cm (uitgeschoven 165 cm). Naast de bekende ronde Balance tafel, die dit jaar zijn dertigste jubileum viert, is Diabolo de tweede klassieker van Arnold Merckx die in de Arco-collectie is opgenomen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist