Danca Meubelen

IMM Keulen


Danca pakt op de meubelbeurs van Keulen groots uit. Er worden twee geheel nieuwe zitmeubelprogramma’s geïntroduceerd: de Bolero en Twenty Five, beiden van de hand van de internationaal bekende ontwerper Teun van Zanten. De vijf modellen die in oktober in Nederland gelanceerd zijn, beleven in Keulen hun buitenlandse première.

 

 

Bolero: tijdloze compositie
Ontwerp: Teun van Zanten
De balletmuziek van de Bolero van Ravel is wereldwijd bekend. Gecomponeerd in 1928 is de muziek nog altijd populair en daarmee tijdloos. Datzelfde geldt voor deze bank: een sterke kubist zonder overbodige details. Sterk in eenvoud en juist daardoor óók een tijdloze compositie.


 

Twenty Five: casual & comfortabel
Ontwerp: Teun van Zanten
Een relaxed model op een strak frame van vierkante buis, dat dankzij haar casual uitstraling en losse rugkussens met name twintigers en dertigers aan zal spreken. De ‘halve’ armleuningen zorgen voor een speels accent. Twenty Five is een uitnodigend zitmeubel dat zich in elke woonstijl thuis voelt. Een bank om voor thuis te komen. Comfortabel en cosy.


Kijk voor meer informatie op: www.danca.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Danca?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist