Danca design meubelen

Dutch design met internationale touch


Nieuwe modellen, nieuwe ontwerpers, een nieuwe website, nieuwe brochures, nieuwe fotografie, nieuwe projecten én een nieuwe fabriek. Meubelfabrikant Danca heeft grootste plannen om zo snel mogelijk een upgrading te bewerkstelligen tot een internationaal gerenommeerd meubelmerk.


Teun van Zanten en Aziz Sariyer
Danca werkt samen met ontwerpers van naam, zoals uit eigen land Hugo de Ruiter, Mat Linders en Teun van Zanten, maar ook met Thomas Althaus, bekend van o.a. deSede en dé Turkse designer van dit moment Aziz Sariyer, bekend van zijn eigen merk Derin, Cappellini, Moroso en Vitra. Op 13, 14 en 15 oktober introduceert Danca haar nieuwe collectie in het Gubbels Paviljoen te Beesd, in aanwezigheid van Teun van Zanten en Aziz Sariyer. Teun van Zanten tekende voor de fauteuil Jack en zitprogramma’s Reflection en Passion. ‘Niet voor trendsetters, maar voor mensen die hun eígen smaak vorm willen geven met hoogwaardige zitmeubelen in een vertrouwd jasje’, aldus de ontwerper. Aziz Sariyer ontwierp twee fauteuils, die zowel voor de consumenten- als projectmarkt geschikt zijn: Quiet en Type.  
‘De eerste nieuwe collectie zal nationaal én internationaal hoge ogen gaan gooien. Het gaat om tijdloze zitmeubelen in een eigentijds jasje; vertrouwd en vernieuwend tegelijk. En dat met een ongekend scherpe prijs-kwaliteitverhouding en snelle levertijden. Onze banken zijn gemaakt om in te zitten; dat zie je, dat voel je’, aldus Patrick van Roey, managing director Danca Nederland. ‘Danca verstaat de kunst van het zitten.’


Nederland-Turkije
Danca, met een showroom in het Brabantse Veghel, produceert sinds 2001 in Turkije. Hier worden 1.000 verschillende producten per week gemaakt; zowel voor de consumenten- als projectmarkt. In 2010 zal de nieuwe fabriek in het Turkse Bursa klaar zijn. Na de première-show in Nederland staat Danca in januari 2009 op de IMM in Keulen.

Kijk voor meer informatie op: www.danca.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Danca?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist