Comfortline Sofa’s & Chairs

100% Made in Holland

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun productie naar het buitenland. Zo niet Comfortline Sofa's & Chairs. Het bedrijf uit Schijndel staat al meer dan 25 jaar garant voor hoge kwaliteit zitmeubelen van 100% Nederlandse makelei. En dat mag gezien worden. Hollands Trots in rood, wit, blauw en oranje.De puur Hollandse productie staat in het aanbod van Comfortline Sofa's & Chairs centraal. Het is uniek in de branche van zitmeubelen dat op de producten een sticker ‘100% Made in Holland' kan worden geplakt en Comfortline Sofa's & Chairs is daar trots op. Dat laat het bedrijf dan ook graag zien. Onder meer met de nieuwe lijn Hollands Trots, die uiteraard, zoals de hele collectie, is gemaakt van duurzame materialen.

Comfortline Sofa's & Chairs is een nieuwe naam in de meubelbranche. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar, maar veranderde onlangs van eigenaar en daarmee ook van naam. RVL Trading werd Comfortline Sofa's & Chairs.

De nieuwe eigenaar van Comfortline Sofa's & Chairs, Bas van Hiele, twijfelde geen moment toen hij de mogelijkheid kreeg het bedrijf over te nemen. "Het is een prachtig bedrijf waar vakmanschap voorop staat. De producten zijn mooi en ze worden op zeer verantwoorde wijze gemaakt." Met zijn jarenlange ervaring in de woonbranche heeft Van Hiele veel feeling met zijn product, maar ook met de markt. Zijn ambitie is dan ook om de kwaliteit van zijn zitmeubelen hoog te houden, maar het aanbod te moderniseren en te verbreden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist