Cocoon met je baby

in een warm nest van Trixie

Met de geboorte van een baby in het vooruitzicht, voel je die kriebelende nesteldrang steeds meer opborrelen. Het aankleden en organiseren van de kinder- en badkamer is daarbij een belangrijk moment om ervoor te zorgen dat je kleintje verwelkomd wordt in een warme en veilige cocon. Trixie’s nieuwste palet ‘Sunlit Sand Dunes’ kleurt de babykamer in een zacht beige, met bijhorende must-haves die je naar hartenlust kan combineren. Laat je inspireren door de nieuwigheden in het assortiment en reis met je kind naar een knus paradijs van rust en verbeelding.

De duinen in
In warme, beige tinten omhult het gloednieuwe inspirerende kleurenpalet ‘Sunlit Sand Dunes’ je baby als een liefdevolle knuffel. Met onder andere dekbedovertrekken, slabbetjes en aankleedkussenhoezen brengt de beige collectie de natuur in huis. Ook letterlijk, want de stoffen bestaan uit 100% biologisch katoen.

Eerste dierenvriend
Trixie’s ‘Lucky Leopard’ staat daarnaast als nieuwste dierenprint klaar om de babykamer speels tot leven te brengen. Wikkel je baby in een zachte deken of een knusse slaapzak in dezelfde print: ‘Lucky Leopard’ biedt een veilige en warme omgeving voor je kleintje.

Easy Breezy
Baby’s genieten van het aanraken en voelen van verschillende texturen. Om hen daarin verder te stimuleren, introduceert Trixie het nieuwe Breeze-texiel: een volledig biologisch katoenen stof die niet alleen de nieuwe maar ook het bestaande Terracotta Desert kleurpalet perfect aanvult. Bovendien speelt de stof met een geribbelde afwerking en in twee hedendaagse kleuren (het beige Sand en roodbruine Canyon) perfect in op de trends van vandaag. Een hip dekentje of een trendy slaapzak? Ja graag!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist