Cascando

Patio

Reorganiseer open ruimte tot een hybride oase voor werken, ontspannen of teamontmoetingen. Met Patio voeg je een open toegankelijke binnenplaats toe aan de vloer: een brede reeks ruimteverdelers van de Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser, ontwikkeld om de prestaties en het welzijn van teams en individuen te verhogen. Mobiel, wendbaar en zeer functioneel.

Over Cascando
‘Alles uit jezelf en uit elkaar halen’. Het is onze creatieve essentie. Betekenis die je ziet weerspiegeld in onze vooruitstrevende meubelsystemen, mobiele ruimtedelers en privacy-oplossingen, maar die je ook herkent in onze manier van werken. We willen je stimuleren. In elk kantoor, in elke ruimte waar gezond werken centraal staat. Met doordachte interieurproducten die ruimtegebruik flexibiliseren, samenwerken verbeteren en het werkplezier vergroten.

‘We creëren verbindende interieurproducten die je nog beter in staat stellen te excelleren. – samen en alleen’

Nieuwe ruimtelijke functies, mobiele meubelsystemen en extra aandacht voor privacy maken het kantoor van de toekomst een aantrekkelijk clubhuis. Vertrouwen in je werkplek staat centraal, maar dat moet je wel eerst verdienen. Met de high-touch interieurontwerpen van Cascando draag je hier actief aan bij. Bijzondere zitmeubelen, akoestische oplossingen en inspirerende accessoires waarmee je de agile werkwerelden ontwikkelt waar mensen zich thuis voelen. Voor meer flexibiliteit, gericht op het verbinden van mensen – onze opdracht. Het is de grondsteen voor gezonde groei: van mensen, van organisaties, van iedereen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist