BuzziSpark sofa

Laat de vonk overslaan

Een moment stilte en rust is moeilijk te vinden in kantoren, lobby’s, wachtruimtes en andere rumoerige vertrekken. Daar brengt BuzziSpark verandering in. Stort jezelf in deze rustgevende cocon, en wie weet kom je een andere nomade tegen, ook op zoek naar rust. Misschien slaat de vonk wel over?

Naast een toevallige ontmoetingsplaats is de BuzziSpark een comfortabele, gezellige sofa die de inzittende visuele en auditieve bescherming biedt. De schilden rondom de sofa zijn vervaardigd uit akoestisch materiaal waardoor je je bijna in een aparte ruimte bevindt. De schilden kunnen vrij op elke hoek geplaatst worden en kunnen breder of hoger zijn afhankelijk van de behoeften van de ruimte.

Een stille sofa
Elke architect kan op zijn manier de BuzziSpark aanpassen aan de ruimte. Zo wordt de sofa een knap stuk design op elk kantoor. Ook zorgt BuzziSpark ervoor dat op een originele manier contact tussen mensen in een drukke ruimte gelegd wordt zonder afleiding van buitenaf.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist