BuzziSpace meubelen

BuzziSwitch

BuzziSpace komt vandaag in zijn eigengereide stijl met een compleet nieuwe collectie die akoestiek, functionaliteit en ecologie combineert. De nieuwe BuzziSwitch-meubels en -objecten staan garant voor een ultramodulaire werkomgeving.

Sinds 2007 maakt BuzziSpace de mondiale werkplekken cooler, stiller, kleurrijker én multifunctioneler. Onze werkomgeving vandaag is dan ook niet meer wat ze 10 jaar geleden was: vandaag is flexwerken, open-space-arbeid en interconnectiviteit op de werkvloer de norm geworden. BuzziSpace speelt daar met zijn productengamma perfect op in.

De nieuwe BuzziSwitch-collectie van Sas Adriaenssens – ontwerpster van het eerste uur van onder andere de BuzziZone en BuzziLight – gaat nog verder dan ooit dankzij zijn supermodulariteit.

Een stap vooruit denken
“De BuzziSwitch staat garant voor een vormentaal van het volgende decennium,” legt de Belgische ontwerpster uit. “De jaren ’30 van de vorige eeuw, de Ar t Deco en de Bauhaus-stijl waren mijn voornaamste inspiratiebronnen voor deze collectie.” Zoals in al de BuzziSpace-producten staat ecologie centraal dankzij het gebruik van de materialen: akoestisch vilt gemaakt van PET-flessen en gerecycleerd houtafval. Afval dat wordt omgetoverd tot hoogwaardige designmeubels: BuzziSpace doet aan ‘upcycling’ als geen ander. Het gaat zelfs zo ver dat het nieuw gegenereerde afval bij de productie van de nieuwe meubels opnieuw creatief wordt omgesprongen.  “Ik denk bij het ontwerpen altijd een stap verder: hoe gaan we het doen; met wat gaan we het doen en wat zijn de consequenties. Als ontwerper moet je anno 2012 over alles nadenken, ook over wat er met het product gaat gebeuren als zijn levenscyclus voorbij is. Vandaar dat ik ook meteen nadenk over wat we met het afval gaan doen, want zoals we bij BuzziSpace bewezen hebben zijn er veel originele mogelijkheden.”

Dynamisch hokjesdenken
De BuzziSwitch collectie is een nieuw assor timent in het rijke gamma: poefs, gestoffeerde muur tjes, arm- en zitsteunen, U-vormige leuningen voor bureau of zitmodules, sierlijke geluidsdempende wanden, zelfklevende pinboards en een reeks van stijlvolle accessoires. Gemene deler? Het dubbelgebruik. Door te kantelen of te verschuiven krijgen de objecten een nieuwe functie en dynamiek. Zo is er de gestoffeerde U-vorm die met het poefje een zetelmodule vormt en gedraaid dienst doet als kleine werkplek.

Ook het loungebed kan in combinatie met de arm/zitsteun in twee (werk) compartimenten worden ingedeeld. Twee of zelfs drie functies voor de prijs van één: een vleug creativiteit in het kantoor kan en mag! Bovendien is het gewicht van alle objecten zeer laag gehouden, waardoor iedere man of vrouw de werkplek in één minuut kan omtoveren voor de volgende meeting of brainstormsessie. Inspiratie begint bij een inspirerende werkplek en het is net dat wat het karakter van BuzziSwitch typeer

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist