Breng je interieur up-to-date

met een nieuwe bank

Een nieuwe bank koop je niet zo maar. Een bank moet mooi zijn, lekker zitten, comfortabel liggen, passen bij de rest van je interieur en als het even kan niet al te duur zijn. Om de zoektocht naar jouw ideale bank wat gemakkelijker te maken, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

Kies een passend formaat
Zet je de bank voor het raam, los in de kamer of juist tegen de muur? De plaats waar je de bank neerzet, is van invloed op de uiteindelijke keuze. Het is onverstandig om een bank met hoge rugleuning te kopen als je hem voor het raam plaatst. Een ruime hoekbank is af te raden bij een kleine woonkamer. Let er wel op dat een hoekbank vaak groter is dan een lange bank, maar niet per definitie meer zitplaatsen biedt. De praktijk leert dat een bank in de winkel bijna altijd kleiner lijkt dan bij je thuis. Meet je droombank daarom zorgvuldig op om teleurstellingen te voorkomen.

Bepaal het zitcomfort
Je zithouding is erg belangrijk bij het aanschaffen van een bank. Ga je voor een lekkere plofbank waar je diep in wegzakt of zit je liever wat meer rechtop? Een bank met een actieve zit heeft een relatief kort zitgedeelte, terwijl een diepere bank meer ruimte biedt om te relaxen. Als je languit op je bank wilt liggen, dan is een hoekbank een optie. Heb je een partner die bovengemiddeld lang is, dan kan het vinden van een bank best lastig zijn. Kies in dat geval voor een bank met een diepe zit, die je aan kunt vullen met (rug)kussens zodat een korter iemand ook prettig zit. Laat jezelf een keer goed
neerploffen op de bank die je op het oog hebt, dat doe je thuis tenslotte ook! Het zitcomfort wordt ook bepaald door het materiaal. Kies je voor een stoffen bank of wil juist leren bankstellen kopen?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist