Bree's New World

Gaucho

Bree’s New World biedt u een zeer uitgebreide collectie design eetkamerstoelen waarbij origineel ontwerp en veelzijdigheid centraal staan. Kortom, de klant moet iets speciaals te kiezen hebben! Van eetkamerstoel met of zonder armleuning tot kuipstoel, van eetkamerstoel met freischwinger frame tot sledevoet, van volledig leren eetkamerstoel op wielen tot een zakelijke design stoel op poten, Bree’s New World heeft het! Bovendien zijn diverse van onze modellen leverbaar met verschillende frames om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant voor wat betreft smaak, functionaliteit en zitcomfort. Geen stoel zit tenslotte hetzelfde voor iedereen!

Gaucho
Op de IMM 2018 in Keulen introduceerde Bree’s New World zijn nieuwe design fauteuil Gaucho, een eigenwijze, ruimtelijk ogende fauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim opgevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho  wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze fauteuil. In navolging van de gelijksoortige eetkamerstoel Gaucho van Bree’s New World, komt ook de fauteuil Gaucho van de hand van ontwerper Peter Schreuder Goedheijt.   De Gaucho staat op vier slanke, zwart geëpoxeerde of RVS pootjes en is leverbaar in maar liefst 7 verschillende ledersoorten. Over Bree's New World
Meubelen maken is een vak. Een vak met historie en (familie-) tradities. Bree's New World heeft zijn oorsprong in 1897, toen geheten "Stoomtimmerfabriek De Akerboom". De ambachtelijke traditionele stoomtimmerfabriek van weleer is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse meubelen van spraakmakend ontwerp. Alle verschillende generaties van familie Van Bree werkten in deze unieke meubelfabriek. Vanaf het eerste idee van een nieuw meubelontwerp tot en met de aflevering bij de klant zijn mensen onmisbaar. Door hun kwaliteiten en hun gevoel bij het produkt bepalen zij de kwaliteit van het merk. Zij maken dat wij topprodukten leveren in Nederland en ver daarbuiten.

Kijk voor meer informatie op https://www.breesnewworld.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist