bObles kindermeubelen

De vriendelijke vis

Het Deense designsucces bObles, vooral bekend om zijn kleurrijke design kindermeubels, lanceert de meubeltjes nu in een naturel lichte houtlook met grijze accenten.

De vis kan, solo of gestapeld gebruikt worden als krukje. Kinderen kunnen erop zitten, liggen, rollen en op balanceren. Dit traint het evenwichtsvermogen en is goed voor armen, rug en coördinatie.

Materiaal
De Tumbling Animals van bObles zijn gemaakt van sterk EVA schuim, zonder toxine of andere weekmakers. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het brokkelt niet af en zal onder normaal gewicht (tot 120 kg) niet breken. De Tumbling Animals hebben geen scherpe hoeken zodat kinderen zich niet kunnen bezeren. Het materiaal veroorzaakt geen contactgeluid, brengt geen schade toe aan vloeren of meubels en laat geen sporen op muren achter. Het materiaal is tevens antislip.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist