Bloom kinderstoelen

Pogo

Het innovatieve Bloom slaagt er wederom in, om een functioneel item tot een graag gezien element van het interieur te maken. Hun überfunctionele kwalitatieve baby- en kinderproducten gaan moeiteloos gepaard met de fraaiste designs. Dit geldt ook voor het jongste 3-in-1 Bloom 'kindje', de Pogo.

Waar plastic opstapjes in het interieur van jonge gezinnen vaak een - weliswaar noodzakelijke- doorn in het oog zijn, is de Pogo een fashionable uitkomst. De lichtgewicht Bloom Pogo is een opstapje, bijzettafel en kinderstoeltje in één. De Pogo is bovendien afgewerkt met een handvat, zodat kinderen hem ook zelf overal in huis mee kunnen nemen.... Mocht je zelf ook een opstapje willen gebruiken, dan is de Pogo tevens erg "volwassenvriendelijk", want zonder enige moeite draagt hij het gewicht van een volwassene.

Dit multifunctionele meubel wordt al gauw een onmisbaar item bij zowel de wastafel of de commode, als ook in de keuken. Niet alleen vanwege de functionaliteit, maar ook zeker vanwege het strakke design!
Verbergen hoeft niet meer! De Pogo by Bloom is er in de kleurstellingen beachhousewhite/white, cappuccino/white en natural/white.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist