Blomus

Nieuwe meubelcollectie

Met de introductie van de nieuwe meubelcollectie betreedt het merk blomus een gloednieuw terrein. Het Duitse merk lanceert drie collecties die als harmonieuze ensembles in de woonkamer passen óf een prominente plek verdienen als significante, op zichzelf staande elementen in slaapkamer, home office of hal. Zoals altijd bij blomus, zijn deze nieuwe meubels het resultaat van een langdurig creatief proces met betrekking tot functionaliteit, esthetiek en stijl, om iedere vorm, elk detail en materiaal precies goed te krijgen.

TASI BUILD IT YOURSELF
Hoewel de modulaire bank enkele decennia eerder werd bedacht, werd hij in de jaren 70 echt mainstream. Deze periode luidde het begin van open wonen in, met de modulaire lage banken en hoekopstellingen ontstond een nieuwe esthetiek met eindeloze mogelijkheden.

De modulaire bank is nog steeds populair en heeft dezelfde kwaliteiten als in de hoogtijdagen van de jaren 70, maar past met zijn opvallend relaxte uitstraling perfect bij de woontrends van nu. Tasi is de nieuwe, modulaire bank van blomus – ontworpen door de Duitse ontwerpstudio Kaschkasch. Met Tasi krijg je een eigentijdse versie, met de vrijheid om de exacte combinatie van modules te creëren die past bij je behoeften. Met zijn lage rugleuning en brede zitting is Tasi ontworpen voor ontspanning, de acht verschillende modules geven een oneindig aantal mogelijke configuraties om mee te spelen.

Tasi is verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige stoffen van het Deense bedrijf Kvadrat, en het Nederlandse merk Febrik evenals een speciale collectie stoffering die zorgvuldig door blomus is samengesteld voor de nieuwe meubelcollectie.

LUA STAY POSITIVE
Toen de Duitse ontwerpstudio Kaschkasch begon met het ontwerpen van een nieuwe bank voor blomus, was hun eerste gedachte om een ​​uitgesproken positief meubelstuk te creëren. Idealiter zou de bank een open uitnodiging moeten zijn om te ontspannen en zou hij je onmiddellijk moeten herinneren aan lange, luie weekenden of vakanties, met geen ander doel dan ontstressen. Het resultaat is de Lua bank.

Lua, een comfortabel, modern meubelstuk, legt de voorliefde van de ontwerpers voor zachte vormen bloot, maar behoudt toch de strakke en strikte esthetiek dat het kenmerk van blomus is geworden. Het uitgebalanceerde contrast tussen een gedefinieerde en precieze buitenzijde, het zacht gebogen rugkussen en de zichtbaar comfortabele zitting geeft deze bank een heel eigen identiteit. Met de keuze uit een elegante tweezitsbank, een iets meer gezinsvriendelijke driezitsbank én een poef, biedt Lua een rustgevende plek voor iedereen.

Lua is verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige stoffen van het Deense bedrijf Kvadrat, evenals een speciale collectie stoffering die zorgvuldig door blomus is samengesteld voor de nieuwe meubelcollectie.

KUON THE COMPACT COLLECTION
De nieuwe meubelcollectie Kuon van de Japanse ontwerper Kazushige Miyake is ontwapenend eenvoudig en tegelijk super verfijnd. Deze compacte collectie bestaat uit een (draai)stoel, een tweezitsbank en een bijpassende driepotige kruk. Kuon is alles wat je nodig hebt om een kleine woonkamer in te richten of een harmonieus geheel te creëren in de hal, het gastenverblijf of de lounge.

De meubels zijn bewust rond en zacht. De bedoeling van de ontwerper was om een gevoel van veiligheid en comfort over te brengen door het gebruik van hoge, ondersteunende rugleuningen waar je zittend bijna achter kunt schuilen. Kenmerkend voor de esthetiek van Kazushige Miyake is dat niets aan het toeval is overgelaten. De elegante, volledig gestoffeerde rugleuning van de bank en stoel zorgt ervoor dat beide items er prachtig uitzien, waar ze ook worden geplaatst. Kuon is uitgevoerd in de stof Socia, een veelkleurige bouclé bekleding in de kleur Desert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist