Blomus tafel

Rock Solid

Het nieuwe Volos ensemble van bijzettafels en salontafels is gemaakt van de fijnste massieve travertijn die verkrijgbaar is in twee natuurlijke kleurvarianten. De tafels, ontworpen door de Duitser Sebastian Herkner, hebben een afgerond of een zacht vierkant blad dat op vier elegante ovale poten staat. De vorm van de poten voegt een intrigerende speelsheid toe omdat het blad subtiel verschuift bij elke verandering van perspectief.

De eenvoud van de Volos tafels weerspiegelt de onopgesmukte schoonheid van het natuurlijke travertijn. De naam Volos is niet alleen een knipoog naar de gelijknamige stad in Griekenland, maar suggereert ook op een slimme manier het concept van volume, waarmee de essentie van deze unieke collectie wordt samengevat.

Over Sebastian Herkner
De Duitser Sebastian Herkner (1981) studeerde Product Design aan de HfG Offenbach University of Art and Design. In die tijd verfijnde hij zijn gevoel voor materialen, kleuren en texturen, met een groeiende focus op het ontwerpen van meubels en objecten. Een korte periode bij Stella McCartney in Londen droeg bij aan zijn ervaring.

In 2006 richtte Herkner een studio onder zijn eigen naam op. Sindsdien heeft hij meubels, verlichting en kleinere stukken ontworpen voor internationale merken, maar ook binnenhuisarchitectuurprojecten en museum- en tentoonstellingsontwerp. Zijn opmerkelijke werk heeft talrijke prijzen opgeleverd, waaronder de IF Award, de Iconic Award en de Elle Deco International Design Award (EDIDA).

Herkner was de eregast op imm cologne 2016, waar hij de tentoonstelling ‘Das Haus’ vormgaf. In 2019 werd hij door Maison&Objet uitgeroepen tot Ontwerper van het Jaar en in 2021 sleepte hij de meest prestigieuze designonderscheiding van Milaan in de wacht, de EDIDA award voor Beste Ontwerper van het Jaar. In 2022 cureerde hij samen met grootheden als Robert Wilson, Judith Clarke, Michele de Lucchi en Naoto Fukasawa in Homo Faber, in opdracht van de Michelangelo Foundation in Venetië.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist