Blomus meubelcollectie

Kuon

De meubelcollectie Kuon van de Japanse ontwerper Kazushige Miyake is ontwapenend eenvoudig en tegelijkertijd subliem verfijnd. De collectie, bestaande uit een stoel, een tweezitsbank en een bijpassende driepotige kruk, wordt nu uitgebreid met een bank zonder rugleuning en een poef. Deze compacte collectie is alles wat je nodig hebt om een kleinere woonkamer in te richten of een harmonieuze omgeving te creƫren in de hal, het gastenverblijf of de lounge.

De meubelstukken zijn bewust rond en zacht met gladde randen. De bedoeling van de ontwerper was om een gevoel van veiligheid en comfort over te brengen door het gebruik van hoge, ondersteunende rugleuningen waar je zittend bijna achter kunt schuilen. Kenmerkend voor de esthetiek van Kazushige Miyake is dat niets aan het toeval is overgelaten. De meubelstukken zien er prachtig uit, waar ze ook worden geplaatst.

Kuon is verkrijgbaar in de stof Boucla in de kleuren Beige en Shitake, maar ook in de stof Socia in de kleuren Taupe en Desert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist