Bert Plantagie meubelen

sponsort dames schaatsploeg


bert plantagie op het ijs? Jazeker, bert plantagie sponsort vanaf deze maand de Duitse dames-schaatsploeg. Dit om de naamsbekendheid van het meubelmerk te vergroten in Duitsland; na Nederland de meest succesvolle markt voor bert plantagie. Aangezien de bert plantagie meubelcollectie staat voor topkwaliteit, is sponsoring in de topsport een logische keuze.

 

 

‘Schaatsen is een sympathieke, positieve en breed gedragen sport. En dus een sport die zich zeer goed leent voor associatie met een stijlvol, energiek meubelmerk’, aldus Bert Plantagie. Onder de bezielende leiding van bondscoach Markus Eicher en zijn trainers, werken de Duitse schaatsdames de komende twee jaar toe naar de Winterspelen van 2010 in Vancouver. Het sponsorschap van bert plantagie loopt naast de huidige hoofdsponsor, het Duitse DKB.

De dames komen dit weekend in actie tijdens de Wereldbeker in Heerenveen op 14,15 en 16 november en reizen daarna voor Wereldbekerwedstrijden via Moskou (22 en 23 november) naar China (6 en 7 december) en Japan (13 en 14 december). En zo gaat een wereldmerk op wereldtour.

De schaatssters die gesponsord worden door bert plantagie zijn de sprinters Heike Hartmann, Monique Angermüller, Gabriele Hirschbichler en Jennifer Plate. Op de lange afstand zijn dit Katrin Mattscherodt, Alexandra Lipp, Stephanie Beckert en – als enige man – lange afstandsrijder Moritz Geisreiter. Daarnaast worden ook bondscoach Markus Eicher en trainer Thomas Schubert van de vrouwenploeg gesponsord door bert plantagie.

bert plantagie en Markus Eicher hopen dat deze combinatie van topsport en topdesign tot topprestaties zal leiden!

Kijk voor meer informatie op: www.bertplantagie.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Bert plantagie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist