Bert Plantagie

One happy Kiko family

Het begon met de eetkamerstoel Kiko en dat was gelijk liefde op het eerste gezicht. Daar konden we het niet bij laten, dus zijn we met ons team volop aan  de slag gegaan om een heuse Kiko familie te ontwerpen. U kunt de meubels in uw interieur perfect op elkaar afstemmen met de passende familieleden. Dan rest er nog maar één vraag aan u: wat is uw favoriete Kiko?

Een kleurrijke collectie
De 2017 collectie is uitgebreid met een aantal trendy kleuren en nieuwe materialen.

Stof Bari heeft een grovere structuur en is vooral geschikt voor zitmeubelen en fauteuils. Door de dubbele en soms zelfs driedubbele kleurschakering is het een stof die zich prachtig laat combineren met onze lederkleuren Tendens en Rancho. Nieuwkomers stof Image en veloursstof Hollywood zijn mooie retro stoffen die perfect matchen met alle modellen. Van prachtige pasteltinten als roze en mint tot chique donkergroen hebben deze aaibare stoffen vooral een hele luxe uitstraling.

Maak de look en feel van uw meubelen compleet met een van de 4 nieuw toegevoegde lakkleuren. Blauwgrijs en emerald zijn echte trendkleuren , daar waar het tijdloze marron en parelwit uw meubel een hoogwaardige uitstraling geven.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Bert plantagie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist